India Individueel  

start Start

inleiding india Wie zijn wij

autoverhuur india Autoverhuur

reacties Reacties

hotels in india Hotels in India

links india Links

contact Contact

Wibo & Monique met Deepak januari 2012

India stond al jaren op onze verlanglijst, echter gewend aan veel vrijheid hoe aan te pakken. Reizen zonder chauffeur was geen optie, hoewel een chauffeur ons in Sri Lanka slecht was bevallen. Daarbij, hoe een chauffeur te regelen zonder vast te zitten aan de veel te dure pakketreizen, terwijl op internet hotels en vliegtickets eenvoudig zelf te regelen zijn. Toen ik Rob’s site zag en snel antwoord kreeg ik op mijn vragen waren wij gerustgesteld.


Ondanks een vroegere dan verwachte aankomst stond Deepak ons al op te wachten. Het avontuur was begonnen. Al snel voelden we ons op ons gemak door zijn sympathieke en rustige uitstraling. Onze prachtige reis door Rajasthan verliep voorspoedig, ondanks de hier en daar slechte wegen, spookrijdende trucks op de snelwegen en plots overstekende voertuigen en heilige dieren. Zelfs een kapotte olieleiding van onze Tata bracht Deepak niet van zijn stuk en was binnen een uur gerepareerd.

De gratis (!) bemiddeling van Rob is een uitkomst voor de individuele reiziger die zonder tussenkomst van de veel te dure reisburo’s onbezorgd met een ervaren chauffeur door India wil reizen. Een aanrader!


India goes Europe

Up / Omhoog

eXTReMe Tracker