India Individueel  

start Start

inleiding india Wie zijn wij

autoverhuur india Autoverhuur

reacties Reacties

hotels in india Hotels in India

links india Links

contact Contact

Johan & Monique met Rattan in India

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de taxiservice in India. Dit keer als deel van een reis in het Noorden waarbij we ons om 6 uur in de ochtend in het station van Agra na aankomst uit Varanasi hebben laten ophalen om ons vier dagen later weer te laten afzetten op het vliegveld van Jodhpur.

Het was na de reis in de nachttrein uit Varanasi fantastisch om direct na het uitstappen uit de wagon in de armen van Rattan te lopen die ons dus precies op de goede plaats stond op te wachten. Geweldig relaxed om zo aan te komen en binnen twee minuten op weg te kunnen naar de Taj Mahal.


Rattan heeft ons na de Taj Mahal via Fatehpur Sikri naar Jaipur gebracht. De volgende dag via Amber Fort en City Palace door naar Pushkar. Dag drie van Pushkar naar Jodhpur. Voor dit deel hadden we Rattan gevraagd om niet via de “snelweg” maar via een alternatieve route te rijden om wat meer van kleine plaatsen in Rajastan te kunnen zien. Tot onze verrassing bracht Rattan ons kort voor Jodhpur naar een markt in het plaatsje Pipar waar we een prachtige ontmoeting hadden met verkopers en bezoekers van deze groentenmarkt. Mooie en vriendelijke mensen die graag een foto lieten maken.


In Jodhpur naar het fort en de bazar in de stad en de volgende dag naar het vliegveld. Voor vertrek nodigde Rattan ons uit om elkaar de volgende dag in Delhi weer te ontmoeten.
Natuurlijk hebben we van dit aanbod gebruik gemaakt en Rattan hier graag een dag extra voor betaald. Rattan als een soort gids die bekende en minder bekende bezienswaardigheden kan aandoen zodat je veel van de stad kan zien in korte tijd. Hoogtepunt van de dag was, voor vertrek voor de KL nachtvlucht naar Amsterdam, in de avond een bezoek aan het huis van Rattan en een heerlijke door zijn vrouw bereidde Indiase maaltijd.

Kortom: heerlijke dagen in Rajastan en Delhi en we komen zeker, met de hulp en het gezelschap van Rattan, in India terug.

 

Up / Omhoog

eXTReMe Tracker