India Individueel  

start Start

inleiding india Wie zijn wij

autoverhuur india Autoverhuur

reacties Reacties

hotels in india Hotels in India

links india Links

contact Contact

Frank & Nolly met Raj, november 2011

Onze reis, van 8 november 2011 t/m 25 november 2011, startte in Delhi en vervolgens naar Mandawa, Bikaner, Deshnoke, Jaisalmer, Khuri, Jodhpur, Ranakpur, Kumbhalgarh, Udaipur, Ranthambhore, Jaipur, Agra en terug naar Delhi.Na aankomst op het vliegveld van Delhi stond onze chauffeur netjes met een bordje met onze namen op ons te wachten. Wat heerlijk dat na een lange vlucht je direct word opgevangen. Na onze eerste kennismaking direct door naar ons hotel Arpit Palace in Delhi, waar we ongeveer een half uur later aankwamen, het was inmiddels drieuur in de nacht. Het hotel is sober maar schoon en netjes.

's Morgens door naar Mandawa om ons eerste fort te bezichtigen, wat na het verkeer ook weer een indrukwekkend begin was. Zo hebben we diversen forten en tempels bezocht die op zich allemaal iets eigens hebben.
De rattentempel in Deshnoke is echt iets speciaals en moet ook zeker niet overgeslagen worden, als wij de witte rat zouden zien, en wij hebben hem gezien, waren wij, volgens onze chauffeur, geluksvogels en brengt het zeker geluk in ons leven.

Ook apart is de tempel met de apen bij Galta wat ook aan te bevelen is.
Voor natuurliefhebbers mag het tijgerpark in Ranthambhore niet overgeslagen worden, ook hier waren wij weer geluksvogels daar wij zowel de zwarte beer als een tijger gezien hebben.
Ook het vogelpark Keoladeo is echt leuk om enkele trips met een fietsriksja te maken.
Bij Khuri hebben wij een overnachting in de woestijn gehad wat echt een aparte beleving is, zeker aan te raden.
Verder mag ik de Taj Mahal niet vergeten, wat is dit een indrukwekkend gebouw, in een woord fantastisch.

Al met al een geslaagde reis die voortreffelijk door Rob en zijn team was voorbereid. Ook mag ik niet vergeten te vermelden dat wij een fantastische chauffeur/gids tot onze beschikking hadden, die werkelijk 24 uur per dag al onze wensen vervulde. Dit was Raj Kumar, niet met de Ambassador, maar met de Tata Indigo. Ik vermeld dit even daar er twee Raj Kumars zijn. Die andere ken ik uiteraard niet, maar Raj Kumar met de Tata is netjes, vriendelijk en behulpzaam. Hij is echt een vriend voor ons geworden.

Rob en zijn team, geweldig bedankt voor deze onvergetelijke reis die wij zeker niet op eigen houtje hadden kunnen maken. Bedankt!

 

Up / Omhoog

eXTReMe Tracker