India Individueel  

start Start

inleiding india Wie zijn wij

autoverhuur india Autoverhuur

reacties Reacties

hotels in india Hotels in India

links india Links

contact Contact

Agnes & Marcel met Rattan in India

Inmiddels al weer een paar weken terug uit het fantastische India en druk bezig met het sorteren van alle foto's en het ordenen van onze gedachten...Wat een mooie reis hebben wij gehad in Rajasthan! India is een land vol contrasten, kleuren, geuren en heeft heel veel bijzondere plekken om te bezoeken.

Wij zijn erg onder de indruk geraakt van al dat moois wat wij hebben gezien en de vriendelijke bevolking. Inmiddels al weer bijna drie weken verder komen de beelden nog vaak terug en laat het land ons nog niet los. Het was erg heet, gemiddeld 44 graden overdag met uitschieters naar 50 graden in de woestijn, maar wij hebben geen spijt dat we toch gekozen hebben voor Rajasthan.

Over Rattan kunnen we kort maar duidelijk zijn; een zéér betrouwbare, behulpzame, altijd goedlachse en vriendelijke chauffeur die nooit te beroerd is om wat dan ook te regelen voor ons. Iedere dag koud water in de auto, kleine boodschappen zoals bananen en blikjes drinken, onderhandeling over de hotelprijzen maar ook zijn hulp toen wij ziek waren, niets was hem te veel.

Heel erg bedankt voor jouw bemiddeling en inzet, en (nogmaals een groot compliment en veel dank voor Rattan). Volgend jaar is ons reisdoel al bepaald; India in combinatie met Nepal, en met Rattan hebben wij globaal het reisplan voor deze reis al doorgenomen toen wij in Delhi waren. Wij houden graag contact met jou, en via jou met Rattan voor onze reis volgend jaar.


 

Up / Omhoog

eXTReMe Tracker