India Individueel  

start Start

inleiding india Wie zijn wij

autoverhuur india Autoverhuur

reacties Reacties

hotels in india Hotels in India

links india Links

contact Contact

Jan & Arja met Anil, maart 2012


Wij zijn inmiddels weer in Nederland, na een fantastische vakantie mede dank zij jou. Alles was tot in de puntjes geregeld. 's Nachts stond Anil ons op te wachten en bracht ons naar ons hotel. De volgende morgen hebben we Rattan zelf ontmoet en alles door gesproken. Toen kon onze trip beginnen.

We hebben alles gedaan wat we wilden en soms nog meer. Soms omdat Anil dat aandroeg soms omdat we zelf nog wat gevonden hadden wat we wilden doen. Alles in prima overleg. Ook in Jaipur bij het olifanten festival is alles toch nog goed gekomen. Wij wilden er erg graag heen. Maar het bleek een dag later te zijn dan ik in eerste instantie op internet had gelezen. Ook bleek de optocht van de olifanten 's middags om 4 uur te zijn, i.p.v. 's morgens wat ze eerst tegen ons verteld hadden. Toen moesten we ons programma iets aanpassen en ook de hotels. Onverwachts 1 nacht langer in Jaipur en een dag later aankomst in Pushkar. Het was allemaal geen probleem.

Toen we volgende dag wilden vertekken was het "Holy"dus vroeg Anil ons of we dan wel'smorgens vroeg wilden vertrekken dat was voor ons weer geen enkel punt. Zo kwamen we er steeds samen weer uit. Ook de trein tickets waren geregeld en in Varanassi stond er weer een chauffeur ons op te wachten om ons naar ons hotel te brengen, ondanks dat de trein 2 uur vertraging had. Ook de hotels waren prima in orde, dus niets dan positieve reacties van ons.

 

Up / Omhoog

eXTReMe Tracker