India Individueel  

start Start

inleiding india Wie zijn wij

autoverhuur india Autoverhuur

reacties Reacties

hotels in india Hotels in India

links india Links

contact Contact

Marc en Lucas met Raj in India 2007

Zoals je al weet is alles goed verlopen, op tijd afgehaald en dan wel door 2 chauffeurs , de eerste 2 dagen heb ik lekker niets gedaan, buiten aan het zwembad gelegen, een goede massage genomen en lekker gesmuld, met andere woorden mijn energie terug opgeladen voor als Lucas aankwam.Samen met Lucas en Raj hebben we dan oud Delhi bezocht, verschillende gebouwen, etc wel was Raj een beetje verwonderd dat we de gebouwen op zo'n korte tijd bekeken hadden, maar wij gaan niet alles in detail gaan bekijken, vandaar. We filmen, nemen een paar foto's en als we een ruim idee hebben van het gebouw in kwestie staan we al klaar voor het volgende.De hotels zijn ook allemaal goed meegevallen en waren een oord om eens de hitte te ontsnappen en in het water te duiken.
Raj is ook goed meegevallen, goede kerel altijd klaar met raad en daad en leerde ons meer kennen over de Indische cultuur en levenswijze, in de auto hadden we zelfs dvd, jammer genoeg allemaal Indische films van 3 uren. Wij hebben hem een paar andere films gekocht, voor de volgende mensen. Ik wil hun dat niet aandoen, we hebben er wel plezier mee beleefd.De auto is wel een keer in panne gevallen onderweg van Jaipur naar Agra, en moesten zo'n vier uur later op onze bestemming aankomen, maar voor ons was dat weer een belevenis, we hadden bier in de koelbox in de wagen en hadden veel bekijks door al de Indiers die eens kwamen neuzen wat er aan de hand was.
Maar Raj heeft dat allemaal goed opgelost door een vriend te bellen die ons naar Delhi terug voerde en de volgende dag was de wagen na reparatie terug de oude.Enfin alles was in orde, goede restaurants aanbevolen door Raj, etc, etc. We denken eraan om eens een andere kant van Indie te bekijken maar niet het volgend jaar waarschijnlijk het jaar nadien en dan denken we te landen in Bombay en met de wagen naar Radjastan te rijden en daar eens meer rondkijken, maar dat zien we dan wel weer, volgend jaar denken we aan Mexico of Cambodja met Vietnam

In ieder geval het was leuk en zeker aan te raden aan andere mensen.

Zoals beloofd nog een paar foto's.

Marc (Korea) & Lucas (België)

Marc en Lucas in India

Up / Omhoog

eXTReMe Tracker